Schoorl, De Blinkerd

Jongerencentrum de Blinkerd in Schoorl

 

Het jongerencentrum zit in buurtcentrum de Blinkerd.

 

In september 2016 is jongerencentrum de Blinkerd gestart met de opening op de woensdagmiddagen van 14.00 tot 17.00 uur. Deze woensdagmiddagen zijn speciaal voor bovenbouw kinderen van de basisscholen in Schoorl en Groet. Sinds dit seizoen (2018-2019) is er ook elke maand disco, meidenavond en jongensavond. Voor de meest actuele informatie kun je het beste kijken op Facebook en Instagram; Sylviaswb.

 

Elke week is er op woensdagmiddag wel iets leuks te doen. Je speelt bijvoorbeeld een partijtje zaalvoetbal of levend stratego. Ook zijn er make-up middagen met selfies maken tot levend ganzenbord. Het afgelopen jaar kwamen er gemiddeld zo’n 15 tot 20 kinderen het jongerencentrum bezoeken. Het is een en al gezelligheid op de woensdagmiddagen. De een gaat tafeltennissen, de ander speelt op de Playstation en weer een ander kind zet gezellige muziek op via You Tube.

 

Vrijwilliger

Indien je interesse hebt om als vrijwilliger bij het Jongeren-centrum te helpen, kun je contact opnemen met Sylvia Groenewegen, email: s.groenewegen@welzijnbergen.nl telefoon 06-37170372

 

Het jongerencentrum is het snelst te bereiken via de achterdeur van de Blinkerd.

 

Informatie

Het Jongerencentrum is elke woensdagmiddag (van 14.00 – 17.00 uur) geopend. Daarnaast is er elke maand meidenavond, jongensavond en disco.

Contactpersoon: Sylvia Groenewegen: s.groenewegen@welzijnbergen.nl