PR-vrijwilligers

Nieuwe functies voor communicatie en PR

 

Welzijn Bergen zoekt versterking op het terrein van communicatie en PR. De stichting heeft hiervoor twee verschillende vrijwilligersfuncties benoemd en hoopt die al de komende maand te kunnen invullen. De nieuwe vrijwilligers gaan nauw samenwerken met de jonge afdeling communicatie en fondsenwerving.

 

In de ene functie ligt de nadruk op vormgeving en social media. De stichting zoekt een vrijwilliger die alle uitingen, ook de digitale, wil bijhouden en verder verbeteren. Gedacht wordt aan een liefhebber die het Grafisch Lyceum heeft doorlopen, of een andere relevante opleiding heeft gevolgd. De andere functie is toegespitst op communicatie en PR. De stichting hoopt een vrijwilliger te vinden die kan adviseren en teksten wil verzorgen. Een HBO/WO-opleiding communicatie of marketing én een vlotte pen vormen daarom belangrijke ‘bagage’.

 

De werktijden worden ingevuld naar eigen mogelijkheden, zij het dat de stichting rekent op een inzet van tenminste een dagdeel per week. Werken kan thuis of vanuit een van de vestigingen van de stichting.

Beide vrijwilligers gaan samenwerken met Ger de Haas (communicatieadviseur) en Harrie Ruigrok (fondsenwerver). Wie belangstelling heeft kan contact opnemen met Ger of Harrie. De contactgegevens: h.ruigrok@welzijnbergen.nl, tel. 0610911199; g.dehaas@welzijnbergen.nl, tel. 0622202336.