Week van de Vrijwilliger

 

 

 

 

 

Wees er snel bij!

 

Waarderingsweek ‘Vrijwilligers Bedankt!’ 2018

 

De gemeente Bergen is blij met alle vrijwilligers. Daarom worden zij door de gemeente Bergen ook dit jaar weer voor hun inzet, tijd en toewijding tijdens de jaarlijkse waarderingsweek ‘Vrijwilligers Bedankt!’ in het zonnetje gezet.

Tijdens deze waarderingsweek, die dit jaar plaatsvindt van 3 tot en met 11 november, worden er tal van leuke en interessante activiteiten georganiseerd. Kies voor een mindfulness-wandeling of ga op stap met de boswachter. Speel discgolf of ga bowlen. Doe een workshop handmassage, koken, taarten bakken, tekenen of een vogeltaart maken. Bezoek een echte kaas- en wijnproeverij. Neem een kijkje in het museum van Egmond of achter de schermen bij de Huisvuilcentrale. Ga heerlijk lunchen, een mooie film bekijken of boek een Frans avondje uit. Er is echt voor elk wat wils. En de activiteiten vinden verspreid over de kernen in de gemeente plaats.

Vrijwilligers kunnen zich vanaf 1 oktober 2018 om 9.00 uur voor één van deze gratis activiteiten inschrijven via de website www.vrijwilligers-bedankt.nl.

Dus zet deze datum alvast in de agenda!

 

Aanmelden kan tot en met 29 oktober