Schoorl, De Blinkerd

Jongerencentrum de Blinkerd in Schoorl


Seizoen 2018-2019 is het jongerencentrum de Blinkerd geopend op de woensdagmiddagen van 14.00 tot 16.30 uur. Deze woensdagmiddagen zijn speciaal voor bovenbouw kinderen van de basisscholen in Schoorl en Groet.

Voor dit seizoen (2018-2019) zijn er vier disco’s gepland en wel op 27 oktober, in november, in januari en in maart. De juiste datum volgt nog. Ook zal er elke maand een meidenavond zijn.

Daarnaast gaan we kijken of er behoefte is aan een openstelling voor de middelbare scholieren op vrijdagavond. Voor de meest actuele informatie kun je het beste kijken op Facebook en Instagram; Sylviaswb.

 

Elke week is er op woensdagmiddag wel iets leuks te doen. Je speelt bijvoorbeeld een partijtje zaalvoetbal of levend stratego. Ook zijn er make-up middagen met selfies maken tot levend ganzenbord. Het afgelopen jaar kwamen er gemiddeld zo’n 15 tot 20 kinderen het jongerencentrum bezoeken. Het is een en al gezelligheid op de woensdagmiddagen. De een gaat tafeltennissen, de ander speelt op de Playstation en weer een ander kind zet gezellige muziek op via YouTube.

 

Vrijwilliger

Indien je interesse hebt om als vrijwilliger bij het Jongerencentrum te helpen, kun je contact opnemen met Sylvia Groenewegen, email: s.groenewegen@welzijnbergen.nl / telefoon 06-37170372

 

Het jongerencentrum is het snelst te bereiken via de achterdeur van de Blinkerd.

 

Informatie

Het Jongerencentrum is elke woensdagmiddag (van 14.00 – 16.30 uur) geopend. Daarnaast is er elke maand meidenavond en zijn er vier disco’s.

Contactpersoon: Sylvia Groenewegen: s.groenewegen@welzijnbergen.nl