inschrijven Zomerkamp 2019


Deze zomer van  maandag  15 juli tot en met vrijdag 19 juli wordt  voor de 51ste keer het Zomerkamp georganiseerd in de Schoorlse Duinen, voor kinderen van groep 3 t/m 8 van de basisschool. Inschrijven en betalen kan uitsluitend via onderstaande link.


De tijden

De kinderen verzamelen elke dag om 8.45 uur op het parkeerterrein bij Buitencentrum Schoorlse Duinen aan de Oorsprongweg in Schoorl om in verschillende groepjes op de fiets te vertrekken naar de Bokkenweidtjes. Daar worden spelletjes en activiteiten in de bossen gedaan. Rond 16.30 uur komen de kinderen weer terug bij de parkeerplaats.


200 plaatsen beschikbaar

Er zijn in totaal 200 plekken beschikbaar, waarvan dit jaar ook een oudste groep.   Wees er dus snel bij, want vol = vol.

U kunt uw kind(eren)  inschrijven door het online formulier in te vullen. De deelname bedraagt 45 euro per kind en u kunt dit betalen na het invullen van het inschrijfformulier. Na de betaling ontvangt u een bevestigingsmail van de inschrijving. Let op, de inschrijving en betaling is per kind. Mocht uw kind in groep 8 zitten dan is het belangrijk dat u de juiste groep aanvinkt. Voor de oudste groep is een maximum van 42 kinderen toegestaan. Als het zomerkamp vol is, komt u automatisch op de wachtlijst.


Inschrijven

Inschrijving betekent dat u akkoord gaat met het privacyreglement van Stichting Welzijn Bergen. Op het formulier kunt u aangeven of u wel of niet akkoord gaat met gebruik van foto’s waarop uw kind herkenbaar te zien is. Welzijn Bergen draagt geen verantwoordelijkheid voor foto’s of filmbeelden die door anderen dan onze eigen vrijwilligers worden gemaakt.


Contact

Als u tijdens de inschrijving problemen ondervindt kunt u bellen met Sylvia Groenewegen: tel. 06-37170372. U kunt ook mailen naar: zomerkamp@welzijnbergen.nl


Schrijf je via onderstaande button in voor het Zomerkamp 2019!