Salons

Salons & Cafés


Op deze pagina vertellen wij u meer over de Salons en Cafés.


Alzheimer Café

In het Alzheimer Café komen mensen met dementie, hun naasten, hulpverleners en belangstellenden maandelijks samen. Tijdens de informele bijeenkomsten krijgen de bezoekers informatie over dementie en kunnen zij ideeën en ervaringen uitwisselen. U bent van harte welkom.


Alzheimercafé Schoorl

Op woensdag 16 oktober wordt er weer een Alzheimercafé georganiseerd in Schoorl. Het thema is deze keer “Dementie en muziek”. 
U bent vanaf 13.30 uur van harte welkom in Grand Café De Sanderij, het programma begint om 14.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Toegang is gratis.
Adres: De Sanderij 7, 1871 ER Schoorl
Voor informatie: 072- 5095267


Klik hier voor de agenda Noord-Kennemerland


Mantelzorgsalon on tour

In de Mantelzorgsalons komen mensen bijeen die, vaak ongewild, mantelzorger zijn voor een naaste. De salons zijn bedoeld voor mantelzorgers, hun naasten, vrijwilligers en professionals. De salons worden telkens op een andere locatie georganiseerd.


Mantelzorgsalon in Bergen: HedMoment op 10 oktober

Ben jij mantelzorger? 
In deze rol is het een uitdaging om ook nog goed voor jezelf te zorgen. Hoe draag je de zorg voor je dierbare en houd je toch nog energie over voor jezelf? Nu is het even tijd voor jou! Hedwig Jong van JeVanHed neemt je mee in de begrippen van de Positieve Gezondheid. We gaan in gesprek over wat jouw leven nu nodig heeft om je vitaal te blijven voelen. Wat maakt jou blij of waar heb je zelf een ander in nodig om je leven zo vorm te geven dat het ook voor jou goed voelt. En daarnaast ook te kunnen blijven geven wat er als mantelzorger van je gevraagd wordt. Deze middag geeft je blijvende handvatten om steeds weer je eigen leven te kunnen reflecteren, je veerkracht te versterken en een positieve gezondheid te behouden.
Ben je nu al nieuwsgierig naar je eigen gezondheid beleving vul dan de test in op https://mijnpositievegezondheid.nl/


Wees welkom op donderdag 10 oktober 2019 aan het Binnenhof 9 in Bergen.
Tijd: 13.30 tot 15.00 uur. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.
Graag aanmelden via 072- 5095267 of steunpuntmantelzorg@welzijnbergen.nl


Contact


Mantelzorg

Carla Meliefste

Tel: 072-509 5267