Burenconflict? Schakel Buurtbemiddeling in!


Het is belangrijk dat u zich als bewoner prettig en veilig voelt. Ook in uw buurt. Ervaart u geluidsoverlast, ruzie om een parkeerplek, pesterijen, intimidatie, onenigheid over de tuin of andere burenirritaties? Buurtbemiddelaars kunnen helpen.  


Buurtbemiddelaars

Bemiddelaars zijn getrainde en ervaren vrijwilligers die ingeschakeld kunnen worden om problemen tussen buren naar tevredenheid te helpen oplossen. 

Werkwijze van buurtbemiddeling

Als u hulp vraagt van buurtbemiddeling, dan komen twee bemiddelaars (een man en een vrouw) op bezoek. Zij luisteren naar het verhaal van beide buren, geven geen oordeel en zijn onpartijdig. Onder begeleiding van deze bemiddelaars volgt een gezamenlijk gesprek om tot oplossingen te komen.


Kosten

Bemiddeling of advies is geheel gratis voor inwoners uit de gemeente Bergen. 


Bemiddeling nodig?

Neem dan contact op met Buurtbemiddeling Bergen via 06-39839515 of via info@debemiddelingskamer.nl De Bemiddelingskamer is landelijk erkend en gecertificeerd via het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV). Buurtbemiddeling Bergen wordt gefinancierd door de Gemeente Bergen en Kennemer Wonen. Meer informatie via www.debemiddelingskamer.nl