Vervoer Artiance

Vrijwilliger gezocht voor vervoer naar theatergroep


Voor een jonge vrouw met downsyndroom zoeken wij vervoer op maandagavond. Op deze avond wil deze jonge actrice graag meespelen met haar theatergroep. Het vervoer gaat vanaf de Noorderhoeve bij Aagtdorp naar de theatergroep bij Artiance in Alkmaar. Het is een wekelijkse rit met vertrek om 19.15 uur en een terugrit om 21.30 uur.


Elfrith Schumacher van Stichting Welzijn Bergen vertelt: 'Wij verrichten deze dienst onder het label van de dienst WonenPlus. Denkt u hierbij aan het bieden van praktische ondersteuning aan ouderen, gehandicapten en chronisch zieken. Hierdoor kunnen zij langer zelfstandig blijven wonen. Veel van deze diensten worden door vrijwilligers uitgevoerd en daar zijn wij ontzettend blij mee.' Wilt u hier meer over weten kijk dan onder het kopje Diensten.


Heeft u belangstelling voor deze klus dan kunt u contact opnemen met Stichting Welzijn Bergen. U kunt bellen met Elfrit Schumacher van wijksteunpunt Bergen op telefoonnummer 072-5821450. Als het u wat lijkt dan wordt u vrijwilliger bij Stichting Welzijn Bergen en krijgt u uiteraard een kilometervergoeding. Indien zich meer vrijwilligers melden, kunnen zij bij toerbeurt op maandagavond rijden.